СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ДІТЕЙ В ЧАСИ УКРАЇНСЬКОЇ РЕВОЛЮЦІЇ: ДОБА ГЕТЬМАНАТУ ПАВЛА СКОРОПАДСЬКОГО (квітень – грудень 1918 р.) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті, на підставі використання широкої джерельної бази, проаналізовано основні напрямки допомоги дітям-сиротам за доби правління Павла Скоропадського (квітень – грудень 1918 р.). Авторка виокремила основні проблеми, з якими зіткнулася центральна та місцева влада, самоврядування у царині опікування неповнолітніх, прорахунки при їх подоланні, окремі успішні акції.