РЕЛІГІЙНЕ ЖИТТЯ ЗАПОРІЗЬКОГО КРАЮ ПІД ЧАС НІМЕЦЬКОЇ ОКУПАЦІЇ (1941–1944 рр.) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Охарактеризовано суперечливий процес релігійного відродження на території Запорізької області під час її німецької окупації 1941–1944 рр. Показано організаційні форми і динаміку відновлення релігійних організацій. Висвітлено залежність церковного життя від політики німецьких властей. Історичні події у церковній сфері показано у зв'язку з попередньою та наступною історичними епохами.