ПОСЕРЕДНИЦТВО У ВРЕГУЛЮВАННІ КОНФЛІКТІВ ЯК НАПРЯМ СУЧАСНОЇ ЗОВНІШНЬОЇ ПОЛІТИКИ ТУРЕЧЧИНИ (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Стаття присвячена аналізу посередництва у врегулюванні конфліктів як окремого напряму сучасної зовнішньої політики Турецької Республіки. Розглядається місце цього напряму в загальній зовнішньополітичній концепції Туреччини, інституційне забезпечення посередницької діяльності, принципи та методологія посередництва на прикладі турецького досвіду, ініціативи щодо забезпечення миру та врегулювання конфліктів у рамках міжнародних організацій.