УКРАЇНСЬКІ ДРУКОВАНІ ЗАСОБИ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ: ВІД ДЕРЖАВНИХ ДО ПРИВАТНИХ (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Ця стаття присвячена історії розвитку українських друкованих засобів масової інформації на етапі переходу країни від командно-адміністративної, партійної системи до ринкової економіки. Типізовано українські видання за формою їх фінансування та мірою залежності від держави у 90-ті роки минулого століття. Проілюстрована історія підготовки проекту закону про роздержавлення державних і комунальних ЗМІ. Зроблено висновки щодо перспективи його ухвалення.