«УКРАЇНСЬКЕ ДЕВ’ЯТНАДЦЯТЕ ДОВГЕ СТОЛІТТЯ» В МЕМУАРАХ ТА ЩОДЕННИКАХ ОЛЕКСАНДРА РУСОВА (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
[Рец.]: О. О. Русов. Щоденники та спогади / Упорядкування, підготовка до друку, вступ. ст., коментарі О. Я. Рахна; Черніг. нац. пед. унт ім. Т.Г. Шевченка, Черніг. відня Інту укр. археографії, Черніг. обл. орг. Нац. спілки краєзнавців України. – Чернігів : Десна Поліграф, 2011. – 317 с.