[Рец.]: Кривошея І.І. Польські аристократи Потоцькі в соціально економічному та суспільнополітичному житті підросійської України (кінець XVIII – початок ХХ століття). – Умань, 2013. – 400 с. (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
-