КОРОТКА ІСТОРІЯ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ ШКІЛ МІСТА ЗАПОРІЖЖЯ ПЕРІОДУ НАЦИСТСЬКОЇ ОКУПАЦІЇ (19411945 рр.) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У публікації висвітлюються особливості існування загальноосвітніх шкіл міста Запоріжжя під час нацистської окупації (1941-1943 рр.). У «Додатках» подані короткі звістки про історію всіх загальноосвітніх шкіл тодішнього міста, а саме: працювала школа, чи була закрита, її статус (початкова, семирічна), адреса школи, чи займалося шкільне приміщення окупантами для розташування воїнських частин та окупаційних установ, кількість вчителів і учнів, чи була знищена шкільна будівля загарбниками.