ПОЛІТИКА СОЦІАЛІСТИЧНОГО УРЯДУ ІСПАНІЇ В СФЕРІ МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ (1982-1996 рр.) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті досліджується система підтримки малих і середніх підприємств (МСП) Іспанії в роки правління Іспанської соціалістичної робітничої партії. Автором визначено місце та роль МСП в національній економічній системі. Становлення і вдосконалення системи державного регулювання та підтримки малого і середнього підприємництва відбувалося в післяфранкістський період в руслі політичної та економічної модернізації країни та участі у процесах європейської інтеграції.