“ХРОНІКИ НТШ” ЯК ДЖЕРЕЛО ДО ВИСВІТЛЕННЯ ЕТНОЛОГІЧНОГО НАУКОВОГО ДОРОБКУ ЧЛЕНІВ НАУКОВОГО ТОВАРИСТВА ім. ШЕВЧЕНКА (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті на матеріалах «Хронік НТШ» розглядається питання висвітлення етнологічного наукового доробку членів Наукового товариства ім. Шевченка. Простежено, як на сторінках даного видання формувалося наукове знання про розвиток української етнології в Науковому товаристві ім. Шевченка. Виділено окремі аспекти та напрямки, за якими подавався огляд етнологічної діяльності в «Хроніках НТШ» шляхом аналізу відповідних структурних підрозділів зазначеного видання, де була вміщена інформація, яка стосується поставленої автором проблеми.