ЗАРУБІЖНА ІСТОРІОГРАФІЯ ІСТОРІЇ РИНКУ(80-90-і рр. ХХ ст.) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Стаття присвячена аналізу зарубіжної історіографії історії ринку 80–90-х рр. ХХ ст. Визначено тематичне спрямування робіт, їх характерні риси та особливості, виокремлено загальні тенденції дослідження ринку.