“ЛЮДСЬКИЙ ВИМІР” НЕПЕРЕСІЧНОГО ПОЛІТИЧНОГО ФЕНОМЕНА: [Рец.]: Коник О. О. Депутати Державної Думи Російської імперії від губерній Наддніпрянської України (1906–1917 рр.) / Наук. ред. С. І. Світленко. – Дніпропетровськ: Герда, 2013. – 454 с. (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
-