ОБРАЗ КОРОЛІВСЬКОЇ РОДИНИ У БРИТАНСЬКИХ ЗМІ (Zaporizhzhia Historical Review, 2022)
У роботі досліджено роль засобів масової інформації Великої Британії щодо формування образу королівської родини Віндзорів. Проведено аналіз сприйняття суспільством образу створеного ЗМІ. З’ясовано ставлення громадян країни до королівської родини та інституту монархії у цілому. Визначено, що сформовані у британському суспільстві століттями консервативні, монархічні традиції продовжують впливати на формування позитивного ставлення британців до королівської родини. Королівська родина сьогодні для британців, це передусім втілення монархії, образу держави, саме тому контроль за інформацією, що потрапляє у ЗМІ стає не просто родинною справою, а справою державною, що потенційно впливає на образ монархії, як в країні, так і поза її межами.