Повсякденні реалії в умовах нацистської окупації на території України (Zaporizhzhia Historical Review, 2019)
У статті розглядаються умови життя та побуту населення України в умовах окупації. Встановлено, що особливістю окупації була її буденність, коли населення, прилаштувавшись до нових умов, вело звичайне життя. Найгострішими проблемами у стратегії виживання пересічного населення виявились задоволення потреб у харчуванні та товарах першої необхідності, а також медична допомога. Налагоджувати повсякденне життя на окупованих територіях німецька влада доручала українським допоміжним адміністраціям, що власними силами намагалися вирішити найбільш складні проблеми. Життя городян у більшості випадків залежало від уміння допоміжної адміністрації налагодити стосунки з окупаційною владою.