Ректорський корпус Дніпровського національного університету [Рец.]: Савчук В.С. Ректори Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара (1918-2018). Книга нарисів. – Дніпро: Ліра, 2018. - 2012 с. (Zaporizhzhia Historical Review, 2019)
-