ТВОРЧА СПАДЩИНА РЕФЕРЕНТА МИТРОПОЛИТА АНДРЕЯ ШЕПТИЦЬКОГО ОТЦЯ-ПРЕЛАТА ТИТА ВОЙНАРОВСЬКОГО: АНАЛІЗ НАУКОВО-ПОПУЛЯРНИХ ПРАЦЬ (Zaporizhzhia Historical Review, 2022)
Досліджено творчу спадщину довіреної особи митрополита Андрея Шептицького отця-митрата Тита Войнаровського. Науково-популярний доробок священника складається здебільшого з релігійних («Про доцільність реформи Юліанського календаря», історичний нарис про ліквідацію церковної унії в північно-східній Україні й Білорусії протягом ХVIII–ХIХ ст. (1915 р.), «Руські владики против росийскої пропаганди православія» (1916 р.)) та історико-економічних («О управі бураків цукрових» (1901 р.), «Вплив Польщі на економічний розвій України-Руси: (1910 р.). «Суспільне значінє охорони селянської власности» (1911 р., «Сервітути») праць. Книги видавалися українською та німецькою мовами у Львові, Коломиї, Відні з-за підтримки митрополита Шептицького, С. Дністрянського, К. Близнюка.