ПІДПІЛЬНІ ОСЕРЕДКИ ОУН У ЗАПОРІЖЖІ (1939-1941 рр.) (Zaporizhzhia Historical Review, 2022)
Дослідження присвячене проблемі створення та діяльності осередків Організації українських націоналістів у м. Запоріжжя від осені 1939 по літо 1941 р. Аналізується політика керівництва ОУН щодо поширення націоналістичного руху на Наддніпрянську Україну в цих часових проміжках і те, яким чином вона була реалізована у місті, що з 1939 р. стало центром новоствореної області. Таким чином, пропонований матеріал має на меті розширити уявлення про сучасне Запоріжжя в хронологічних рамках 1939-1941-го рр., як про місто, яке перебувало у орбіті розвитку українського націоналістичного руху.