РЕВОЛЮЦІЯ ГІДНОСТІ У ЗАПОРІЖЖІ: ХРОНІКА ПОДІЙ (листопад 2013 – лютий 2014 рр.) (Zaporizhzhia Historical Review, 2022)
У листопаді 2013 – лютому 2014 рр. в Україні відбулися процеси, що увійшли в історію як Революція Гідності. Ці події розпочалися як спротив населення проти відходу політичного керівництва країни від законодавчо закріпленого курсу на європейську інтеграцію. У статті схарактеризовано події Революції Гідності у Запоріжжі (листопад 2013 – початок лютого 2014 рр.). Авторами встановлено хронологічну послідовність акцій протесту у Запоріжжі, які розглядаються як складова загальнонаціонального руху.