XІV ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ПІВДЕНЬ УКРАЇНИ В УМОВАХ ГЛОБАЛЬНИХ СОЦІОКУЛЬТУРНИХ ТРАНСФОРМАЦІЙ: ПИТАННЯ КУЛЬТУРНОЇ, ЕТНОРЕЛІГІЙНОЇ, ЕТНІЧНОЇ ТА НАЦІОНАЛЬНО-ГРОМАДЯНСЬКОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ» (Zaporizhzhia Historical Review, 2023)
-