ВПЛИВ «БРУКВЕННОЇ ЗИМИ» НА НАЦИСТСЬКУ ПРОДОВОЛЬЧУ ПОЛІТИКУ (Zaporizhzhia Historical Review, 2023)
Стаття присвячена розгляду впливу голоду в Німецькій імперії під час Першої світової війни на продовольчу політику нацистської Німеччини до і під час Другої світової війни. Показано окремі організаційні аспекти цієї політики, її проблеми та завдання, методи вирішення та проаналізовано її ефективність.