ІСТОРІЯ ЯК УРОК ГІДНОСТІ: ДУМКИ І СПОГАДИ ФЕДОРА ГРИГОРОВИЧА ТУРЧЕНКА: Рецензія на книгу: Турченко Ф. Г. Перед викликами епохи. Спогади історика. Запоріжжя : Видавничий дім «Гельветика», 2023. 400 с. (Zaporizhzhia Historical Review, 2023)
-