АДМІНІСТРАТИВНИЙ АПАРАТ КИЇВСЬКОЇ ЄПАРХІЇ РОСІЙСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ У 1920–1930-х рр. (Zaporizhzhia Historical Review, 2017)
У статті розглядається мережа вікаріатств та благочинницький адміністративний апарат Київської єпархії міжвоєнного періоду. Подаються відомості про єпархіальних архієреїв та вікарних єпископів, які очолювали або тимчасово виконували обов‟язки єпархіального архієрея Київської єпархії. На основі архівних та опублікованих джерел відтворено мережу вікаріатств, названо архієреїв, які здійснювали управління ними. Акцентовано увагу на біографічних відомостях єпископату та духовенства.