ІСТОРІЯ ПОВСЯКДЕННОСТІ: ВІД ЄВРОПЕЙСЬКОГО ДОСВІДУ ДО ВІТЧИЗНЯНИХ ПРАКТИК (Zaporizhzhia Historical Review, 2017)
У статті здійснено огляд розвитку історії повсякденності в Україні крізь призму європейського досвіду. Акцентується увага на “Oral history” – напряму в методології історичних досліджень, що допомагає розкрити особливості буденного життя населення. Проаналізовано роботу сучасних дослідників та виявлено характерні особливості висвітлення їх поглядів, щодо історії повсякденності. У висновках представлено загальну тенденцію історії повсякденності та її вплив на сучасність.