ІСТОРИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ НАУКОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ ВИРОБНИЦТВА ЛЕГКОВИХ АВТОМОБІЛІВ НА ЗАПОРІЗЬКОМУ АВТОМОБІЛЕБУДІВНОМУ ЗАВОДІ У ДРУГІЙ ПОЛОВИНІ ХХ – НА ПОЧАТКУ ХХІ СТОЛІТЬ (Zaporizhzhia Historical Review, 2017)
Визначено історичні особливості розвитку науково-технологічних процесів виробництва легкових автомобілів на Запорізькому автомобілебудівному заводі у другій половині ХХ – на початку ХХІ століть. З‟ясовано, що на сьогодні Приватне акціонерне товариство «ЗАЗ» впроваджує передові технології та технічні удосконалення і є єдиним виробником легкових автомобілів в Україні, що має повний технологічний цикл виробництва – від штампування до остаточного складання.