РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКІ ВІДНОСИНИ РАДЯНСЬКОЇ ДОБИ: СТАНОВЛЕННЯ І ЕВОЛЮЦІЯ 1919–1929 рр. : [Рец.]: Сокирська В. Відносини між РСФРР і УСРР (1919–1929 рр.) : адміністративно-територіальний та політико-економічний дискурс : монографія / В. Сокирська; МОН України, Уманський державний пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань: Сочинський, 2017. – 568 с. (Zaporizhzhia Historical Review, 2017)
-