ТРАДИЦІЙНА ГОСТИННІСТЬ УКРАЇНЦІВ ТА ЇЇ ЗНАЧЕННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
У статті проаналізовано характерну рису національного характеру українців – гостинність, акцентовано на традиційних її аспектах, які в рудиментарній формі зберігаються і сьогодні. Автори вважають, що знання традицій гостинності є необхідними передовсім для тих, хто організовує туристичний бізнес та його досліджує. Адже рецепти давньої гостинності не втратили свого практичного значення, більше того – вони мають бути важливою ―цеглиною‖ для розбудови сучасних технологій індустрії дозвілля.