РОЗВИТОК ГАЛУЗЕЙ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НА НАДДНІПРЯНСЬКІЙ УКРАЇНІ В ДРУГІЙ ПОЛОВИНІ ХІХ – НА ПОЧАТКУ ХХ СТОЛІТТЯ (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
У статті розглянуто питання становлення та розвитку галузей легкої промисловості на Наддніпрянській Україні в другій половині ХІХ – на початку ХХ століття та розкрито їх вплив на соціально-економічний розвиток краю. Проаналізовано окремі джерела з даної проблематики. Представлено загальну картину стану окремих галузей легкої промисловості.