КИЇВСЬКА ЄПАРХІЯ В УМОВАХ НАСТУПУ ДЕРЖАВИ НА ПРАВОСЛАВНУ ЦЕРКВУ В УКРАЇНІ 1920 – 1930-х рр.: ДЖЕРЕЛОЗНАВЧИЙ АСПЕКТ (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
У статті досліджено джерельну базу проблеми відносин радянської держави і Православної Церкви в Україні міжвоєнного періоду на прикладі Київської єпархії. Джерелом дослідження стали архівні документи і матеріали, опубліковані джерела, періодичні видання міжвоєнного періоду, спогади, які покладені в основу наукового пошуку.