ПЕРІОДИЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ ЗАРОДЖЕННЯ ТА РОЗВИТКУ ВІЙСЬКОВОЇ НАРУКАВНОЇ ЕМБЛЕМАТИКИ (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
Дослідження встановлює періодизацію розвитку військової нарукавної емблематики – на даний момент основного способу ідентифікації військовослужбовців по їх приналежності до Збройних Сил певної держави та до різних частин армії, одягнутої в одноманітні мундири (особливо в польовий однострій). Цей аспект проблеми на даний час не отримав належного наукового підходу ні в українській, ні у світовій історіографії досліджень процесів розвитку військової символіки.