[Рец.]: Василь Хижняков. Чернігівська старовина / Підготов. до друку і вступ. ст. О.Б. Коваленка, А.Л. Курданова, О.Я. рахна. – Чернігів: Видавництво “Десна поліграф”, 2016. – 352 с. (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
-