МЕЖІ ПРИВАТНОГО ТА ПУБЛІЧНОГО ЖИТТЯ В МЕМУАРАХ ТА УСНИХ СПОГАДАХ ВИХОВАНЦІВ ХАРКІВСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ ДРУГОЇ ПОЛОВИНИ ХІХ – ДРУГОЇ ПОЛОВИНИ ХХ ст. (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
У статті розглядається комплекс мемуарів та усних спогадів про Харківський університет другої половини ХІХ – другої половини ХХ ст., а саме повідомлення вихованців про приватну сферу життя, в тому числі було визначено межі приватного/публічного життя протягом зазначеного періоду, встановлено стратегії студентства в процесі взаємодії з суспільством та державою.