ПРОТЕСТАНТСЬКІ ЦЕРКВИ УКРАЇНИ В РОКИ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
У статті досліджується положення церков євангельських християн, баптистів, п‟ятидесятників на території України у роки Другої світової війни. На підґрунті архівних матеріалів та спогадів виявлені взаємостосунки німецької влади та протестантів, а також міжконфесійні стосунки протестантських церков в 1941-1944 р.р. Також порівнюється політика радянського та німецького керівництва по відношенню до протестантських церков України в цей час.